Avonturen

Puk

Puk is een geweldig leuke pony. Je kunt met Puk van alles doen. Puk is een merrie en vindt zwemmen heel erg leuk. Tijdens het opzadelen is Puk erg betrouwbaar. Puk houdt van veel eten.

BEKIJK OOK EENS DIT FILMPJE

Graag stellen wij van In Galop ons even voor.

mustang
RUITERS

In Galop biedt een kans aan de jonge ruiter en paardenliefhebber of zijn/haar liefde voor de paarden te delen met anderen.

mustang
PAARDEN

In Galop biedt aan de ruiter, paard of pony een plaats op de website waar de informatie bekeken kan worden door anderen.

mustang
AVONTUREN

In Galop biedt ook de paardenliefhebbers een plaats op de website waar de avonturen en verhalen bekeken kan worden door anderen.

mustang
INFORMATIE

Ook biedt In Galop meer informatie over diverse hobby’s en avonturen zoals stokpaardjes, evenementen en veel meer voor elke paardenliefhebber.

WILT JE MEER WETEN OVER IN GALOP ? LEES DAN NOG EVEN VERDER HIERONDER.

WAT IS IN GALOP.

In galop is een website van  en voor paardenliefhebbers.
Je kunt bij In Galop kennis maken met de ruiters en vloggers en ook leuke avonturen bekijken.

IS IN GALOP GRATIS ?

Jazeker, In Galop is GRATIS. In Galop biedt leuke en leerzame avonturen, verhalen en nog allerlei leuke dingen voor paardenliefhebbers van alle leeftijden.

IN GALOP OP SOCIAL MEDIA

Sinds een tijdje heeft In Galop ook social media. Hier kun je nog meer avonturen bekijken van onze jonge ruiters en vloggers.
Bekijk hier In Galop op You Tube

HEB JE NOG MEER VRAGEN ?

Als je nog meer vragen hebt, dan lees ook even de speciale vragen. & antwoord pagina of stuur ons gerust een berichtje via deze pagina.