WELKOM BIJ HET IN GALOP MAGAZINE ! OP DEZE PAGINA GAAN WE NOG MEER MAGAZINES PLAATSEN !

Wil je ook met je foto, verhaal van jezelf of je paard in het In Galop Magazine? Vul dan het formulier hieronder in en vraag je ouder eerst om toestemming.

In Galop Magazine 2020 Editie 1

Wil je Contact met In Galop ? Vul en verstuur dan dit formulier in. Tot Hooi !

HEB JE NOG MEER VRAGEN OVER IN GALOP ?

BEKIJK HIER DE ENKELE MEEST GESTELDE VRAGEN

Ja, deze website is Gratis voor iedereen. Zo kan iedereen, moeder, vader, broer, zus, pony of paard de avonturen, verhalen en nog veel meer bekijken wat de ruiters meemaken in hun wereld.

De ruiters van In Galop hebben het soms best druk. Naast hun drukke leven als jonge ruiters en vloggers gaan ze vaker door Nederland om diverse paarden evenementen te bekijken waar je de In Galop ruiters ook kunt ontmoeten.

Dat zou zeker mogelijk zijn. Het beste is om even een berichtje te sturen waar en wanneer de ruiters tijd hebben om je te ontmoeten. Misschien zijn ze wel sneller bij je in de buurt als je denkt of toevallig op de manege.

Natuurlijk vinden de ruiters van In Galop het leuk om foto’s van jouw en je pony/paard te ontvangen. Ook tekeningen, verhalen, kleurplaten zijn welkom.

Het zou ook kunnen dat we je kunst op onze website bekendmaken en je iets leuks terugsturen.

Jazeker horen we graag de verhalen, avonturen van andere ruiters. In Galop is een website voor iedereen.

Als je toevallig een leuke foto hebt van jezelf en je pony of paard, een leuk of droevig verhaal of video met je pony of paard mag je deze sturen.

Misschien wordt het zelfs op deze website geplaatst en ontvang je iets leuks van In Galop.

WIL JE EEN BERICHT STUREN NAAR IN GALOP ?

VUL DIT SAMEN MET JE OUDER(S) IN

    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]