VINDT JE HET OOK LEUK OM AAN IN GALOP TE VERTELLEN OVER JE AVONTUREN MET JE PAARD OF PONY?

STUUR DAN JE VERHAAL MET FOTO EN/OF MET VIDEOLINK NAAR IN GALOP EN MISSCHIEN STAAT HET OP DEZE WEBSITE EN ONTVANG JE IETS LEUKS.

JE AVONTUREN MET JE PAARD OF PONY DELEN MET IN GALOP ?

Vindt je het ook leuk om je avonturen met je paard of pony te delen met In Galop en onze bezoekers?

Als je denkt dat anderen ook mogen en kunnen genieten van je mooie avonturen die je met je paard of pony hebt beleefd dan kun je dit aan In Galop sturen. De In Galop redactie zal dan je avontuur eerst beoordelen. Hierna zou het best kunnen dat je je eigen avontuur terugziet op deze In Galop website.

Wil je ook dat andere ruiters en paardenliefhebbers genieten van je avontuur? En wil je ook dat je avontuur meer gelezen of bekeken wordt. Dan biedt In Galop je deze kans.

Dus als je het leuk vindt om je avonturen te delen met anderen, stuur het dan ook naar In Galop.

Hoe werkt het ?

Het werkt eigenlijk heel makkelijk.  Je kunt alles invullen met het avontuurformulier. Dit vind je door hier te klikken !

Op dit formulier kun je je voornaam, emailadres en provincie invullen, samen met je verhaal en een videolink(bv van youtube) als je die hebt. Hierna druk je op “Versturen naar In Galop”. Onze redactie ontvangt het dan vanzelf.

Als de redactie het beoordeelt heeft, ontvang je een mailtje van In Galop met de bevestiging dat we je avontuur plaatsen of niet plaatsen.

Zo kun je via In Galop anderen laten genieten van je avontuurlijke momenten.

VRAGEN & ANTWOORDEN

Ja, In Galop is een website voor ruiters en paardenliefhebbers. Daarom plaatsenn we alleen avonturen met of over paarden (en pony’s natuurlijk). Alle paarden of pony’s groot of klein zijn welkom in het avontuur.

Stokpaardjes zijn wat In Galop betreft ook paardjes. Dus ook je avontuur met je stokpaard, hobbelpaard, knuffelpony mag je sturen naar In Galop.

In het formulier vindt je ruimte voor je videolink (bv van You Tube of Vimeo) en een mogelijkheid om je foto te laden(uploaden). Je kunt ook je ouder(s) vragen om hulp of toestemming hierbij. Als je de informatie hebt ingevuld, druk op versturen.

Je mag zoveel avonturen versturen als je wilt naar In Galop. Avonturen met foto en video mag allebei. In Galop plaats echter geen video’s of foto’s waar ruiter of paard ten val komen of gewond raken. In Galop motiveert of ondersteunt deze visuele informatie ook niet. Schrijven erover mag wel natuurlijk.

Ruiters rijden in de buitenbak

Buitenbak rijden met de ruiters

Vaker rijden we in de buitenbak met de rest van de ruiters.
En ook doen we verschillende spelletjes.
Heb je ook leuke momenten die wilt delen met ons?
Stuur het dan naar In Galop.

Ruiters rijden in de binnenbak

Binnenbak rijden met de ruiters

Ook rijden we vaker in de binnenbak met de rest van de ruiters.
In de binnenbak doen we verschillende oefeningen en ook soms trainen voor de F-proeven. Kijk met mij mee, het lijkt alsof jezelf ook op het paard zit.
Heb je ook leuke momenten die wilt delen met ons?
Stuur het dan naar In Galop.

F Proef Oefenen

F proef oefenen- weet jij welke?

Soms doen we ook F proeven oefenen en onze instructrice helpt ons goed.
Weet jij welke F proef we hier oefenen? Let goed op de bordjes en de oefeningen.
Om het extra leuk te maken hoor je de instructrice ook niet praten dus let goed op.
Stuur ons jouw antwoord per email en als je het goede antwoord weet dan ontvang je iets terug van ons.

Vallen, Opstaan, Doorgaan

Hoezo niet opgelet?

Dat vallen ook soms erbij hoort ervaren de ruiters van In Galop soms ook.
Helaas is het niet altijd fijn en doet vallen ook soms pijn. (rijm?)
Belangrijk is dat je ALTIJD je cap draagt en als mogelijk trekt een protector aan. Weet jij waarom de pony(Singeltje) mij eraf gooide? Kijk eens goed !

Ja er is zeker een verschil in pijn en PIJN ! Rij veilig !

De Vreselijke Boer ?

Deze boer haat kinderen en 4-beners ?

Met mooi weer gaan we soms op buitenrit door het bos. Dit doen we om te leren hoe het gaat in het verkeer. Onderweg komen we een vreselijke boer tegen die geen respect heeft voor kinderen en 4- beners !!
Kijk de hele video en luister eens goed !

Als je deze boer kent, doe hem de groeten !

Voetballuh

Heb je ook wel eens zo gevoetbald ?

Met mooi weer gaan we natuurlijk vaker naar buiten en ook deze keer hebben we een sport en spel. Wist niet dat voetballen zo leuk kon zijn !

Gelukkig zijn er teams eerlijk verdeelt 🙂 ):  En we hebben een eigen scheidsrechter in zwart/wit pakje erbij 🙂 Volgende keer gaan we zwemmen hopen we? Of volleyballen ?