VINDT JE HET OOK LEUK OM JE PAARD OF PONY VOOR TE STELLEN AAN IN GALOP ?

STUUR DAN JE VERHAAL MET FOTO EN/OF MET VIDEOLINK NAAR IN GALOP EN MISSCHIEN STAAT HET OP DEZE WEBSITE EN ONTVANG JE IETS LEUKS.

JE PAARD OF PONY VOORSTELLEN AAN IN GALOP ?

Vindt je het ook leuk om een paard of pony te laten kennis maken met In Galop en onze bezoekers?

Misschien vindt je het leuk dat anderen ook eens je paard of pony leren kennen. Of dat je gewoon iets wilt vertellen over je paard of pony. Je mag dan een foto of video van je paard of pony, samen met informatie of beschrijving sturen naar In Galop. De In Galop redactie zal dan dit eerst beoordelen. Hierna zou het best kunnen dat je je eigen paard of pony terugziet op deze In Galop website.

Wil je ook dat andere ruiters en paardenliefhebbers genieten van je paard of pony ? En wil je ook dat het meer gelezen of bekeken wordt. Dan biedt In Galop je deze kans.

Dus als je het leuk vindt om je paard of pony te laten kennis maken met anderen, stuur het dan ook naar In Galop.

Hoe werkt het ?

Het werkt eigenlijk heel makkelijk.  Je kunt alles invullen met dit formulier. Dit vind je door hier te klikken !

Op dit formulier kun je je voornaam, emailadres en provincie invullen, samen met je verhaal en een videolink(bv van youtube) als je die hebt. Hierna druk je op “Versturen naar In Galop”. Onze redactie ontvangt het dan vanzelf.

Als de redactie het beoordeelt heeft, ontvang je een mailtje van In Galop met de bevestiging dat we je paard of pony plaatsen of niet plaatsen.

Zo kun je via In Galop anderen laten genieten van je geliefde vierbener.

VRAGEN & ANTWOORDEN

Ja, In Galop is een website voor ruiters en paardenliefhebbers. Daarom plaatsen we alleen verhalen met of over paarden (en pony’s natuurlijk). Alle paarden of pony’s groot of klein zijn welkom bij In Galop.

Stokpaardjes zijn wat In Galop betreft ook paardjes. Dus ook je avontuur met je stokpaard, hobbelpaard, knuffelpony mag je sturen naar In Galop.

In het formulier vindt je ruimte voor je videolink (bv van You Tube of Vimeo) en een mogelijkheid om je foto te laden(uploaden). Je kunt ook je ouder(s) vragen om hulp of toestemming hierbij. Als je de informatie hebt ingevuld, druk op versturen.

Je mag zoveel mogelijk informatie versturen als je wilt naar In Galop. Foto en video mag allebei. In Galop plaats echter geen video’s of foto’s waar ruiter of paard ten val komen of gewond raken. In Galop motiveert of ondersteunt deze visuele informatie ook niet. Schrijven erover mag wel natuurlijk.

Puk

Informatie over Puk

Puk is een hele lieve pony. Met puk, die al een tijdje op de manege staat kun je rustig op buitenrit of springen. Puk is heel lief in de omgang